Politica de confidentialitate

 

Politica de confidențialitate Această politică de confidențialitate a fost scrisa pentru a-i informa mai bine pe cei care sunt preocupați de modul în care este utilizat on-line”informațiile lor de identificare personală” . Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a obține o înțelegere clară a modului în care colectăm, utilizăm, protejam sau gestionam informații de identificare personală, în conformitate cu site-ul nostru.

Colectarea si folosirea informatiilor personale

Atunci când comandati sau înregistrati pe site-ul nostru, după caz, vi se poate cere să introduceți numele, adresa, e-mail, numărul de telefon sau alte detalii pentru a vă ajuta cu experiența dumneavoastră si de a putea expedia produsele la dumneavoastra acasa in cazul in care doriti livrare la domiciliu.
Noi colectăm informații de la dumneavoastră atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, plasați o comandă, abona la un newsletter, raspunde la un sondaj, completați un formular sau introduceți informații pe site-ul nostru.
Putem folosi informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când vă înregistrați, efectuați o achiziție, răspundeti la o comunicare de marketing sau sondaj, în următoarele moduri:
– Pentru a personaliza experiența utilizatorului și pentru a ne permite să punem la dispozitie tipul de oferte, de conținut și de produse care sunt cele mai avantajoase pentru dumneavoastra.
– Pentru a îmbunătăți site-ul nostru si pentru a vă deservi mai bine.
– Pentru a ne permite să vă oferim servicii mai bune si de a răspunde la solicitările dumneavoastră pentru relatii cu clienții.
– Pentru a administra un concurs, de promovare, studiu sau altă caracteristică site-ului.
– Pentru a procesa rapid tranzacțiile.
– Pentru a trimite e-mailuri periodice cu privire la comanda sau de alte produse și servicii.

Cum protejam informatiile clientilor?

 

Site-ul nostru este scanat în mod regulat pentru găuri de securitate și vulnerabilități cunoscute, în scopul de a face vizita la site-ul nostru cât mai sigur posibil.
Noi folosim Scanarea Malware regulat. Informațiile dvs. personale sunt conținute în spatele rețelelor securizate și este accesibilă doar printr-un număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme, și sunt necesare pentru a păstra informațiile confidențiale.
Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate atunci când un utilizator introduce o comandă, susține sau accesează informațiile lor de a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale.