Informatii tehnologice

Tehnologiile noastre sunt in continua dezvoltare si cele mai curioase din lume, s-ar dori să se construiasca un avion spion de trei grame. AL SOFT a dezvoltat un vehicul zburator mic, care cantareste doar 3 grame, iar cu aripile sale din aripi este foarte similar cu libelule. aeronave micro ultra-mici, controlat de la distanță, cu camere video, cum ar fi acest AL SOFT, pot fi bine folosite în viitor pentru zborurile de observare din greu accesibile sau zone periculoase.

Mini AL SOFT este un „Mini masina zburatoare” , un mod excepțional de mici aeronave de la distanță controlate cu software-ul aparat de fotografiat și de recunoaștere a imaginilor. Acest mini aparat, cântărind doar 3 grame și măsoară 10 cm (la vârful aripii vârful aripii) este succesorul considerabil mai mic pentru succesul AL SOFT 1 (2005) și AL SOFT 2 (2006). Mini masina, cu bateria sa minuscul cântărind doar 1 gram, poate zbura timp de aproximativ trei minute și are o viteză maximă de 5 m / s.
Ultra-mici controlate de la distanță, aeronave echipate aparat de fotografiat sunt potențial de mare interes, deoarece acestea ar putea fi în cele din urmă folosit pentru zboruri de observare în locuri dificil de atins sau de zone periculoase.

Acest aparat AL SOFT se gaseste si sub denumirea de DelFly

„Libelula” are o camera mica (aproximativ 0,5 grame) la bord care transmite semnalele sale de la o stație de la sol. Cu software-ul dezvoltat de TU Delft în sine, obiectele pot fi apoi recunoscute în mod independent. Aparatul foto transmite imagini de calitate TV, și, prin urmare, permite DelFly II să fie acționată de la calculator. Acesta poate fi manevrată cu ajutorul unui joystick ca și în cazul în care operatorul a fost de fapt în cabina aeronavei.

Nu uita, că pentru oricare dintre ocaziile în care aveți nevoie de calitate comunicare secretă TOP există doar o singură soluție perfectă: Copiaza.eu puteți găsi tehnologii revoluționare inovatoare, care va face viata mai ușor și va răspunde la toate întrebările.

 

hai sa vedem ce ne zice noua tehnologia despre casti de copiat la examene, mereu este in dezvoltare si inventare. casca de copiat gasesti la diferite preturi, dar nu toate au aceeasi calitate

Magazinul de internet Caracteristica distinctivă a tuturor gadget-urilor oferite la copiaza.eu este faptul că acestea sunt 100% invizibile. Comunicarea secretă se bazează pe tehnologii inovatoare casca de copiat, care face absolut sigur și de încredere. Fiecare obiect casca este echipat cu un emitator, care va asigura legătura cu partenerul și va asigura cea mai bună calitate a sunetului recepției. Toate sistemele de copiat pe care le umple găsi la noi sunt incredibil de ușor de utilizat și nu necesită nici o îndrumare specială. Puteți alege din două tipuri de microcasti fara fir: o cască spion și cel mai mic căștii un nano revoluționara microcasca de copiat a existat vreodată! Ambele sunt absolut invizibile, au o culoare a pielii și a asigura cea mai bună calitate a sunetului recepției. Aveți posibilitatea să utilizați casca de copiat la examene , ca parte a setului de spionaj care, în orice situație, în cazul în care comunicarea sub acoperire are nevoie: în timpul examenelor, prezentare de afaceri sau pentru probleme de securitate personală. Nu aveți nevoie de nici o îndrumare sau un timp suplimentar pentru utilizator casca de copiat: tot ce trebuie să faceți este să introduceți casca în ureche!

Gama de dispozitive de spionaj echipate cu casti de copiat include multe seturi si diferite combinatii pe care le puteti gasi la noi pe site.

Share this post

Lasă un răspuns