Metoda perfecta de a copiat la examene

Metoda difera de la caz la caz, inn functie de domeniul facultatii sau a examenului. Uele examene sunt usor de dictat iar altele mai grele. Unde sunt formule matematice sau semne greu de inteles si unde sunt doar texte si teorii care sunt foarte usor de dictat, in functie de asta se alege si casca de copiat. Noi va recomandam si camere video in nasture de copiat care sunt foarte utile, trimitind imagini live si poti vedea subiectele clar. casti de copiat la examene cu camere video este cea mai buna solutie

 

Examenele sunt      întotdeauna sezon cele mai mari probleme și îngrijorătoare pentru studenți atunci când trebuie să-și petreacă tot timpul lor memorarea o mulțime de informații.     Cu toate acestea, nu există un singur student care a pus sub semnul întrebării o dată importanța unor discipline și examene după ei. Faptul este în cele mai multe colegii, universități există subiecte care necesită o mulțime de timp,    dar aduce nici un folos. Pentru aceasta și din alte motive, casca de spionaj a câștigat o astfel de popularitate enormă.

Casca spion este gadget care a fost recunoscut ajutor cei mai     buni elevi la examene. Cel mai bun lucru despre utilizarea unui spion este căștii minuscul că acest obiect gadget este absolut nedetectabil. Deci, atunci când treci examenele cu ea nu o singură     persoană, chiar se poate ghici că sunteți ajutat. Ceea ce nu este mai puțin important pentru ieftin de succes în examen este că casca spion are o nuanță bej, care este foarte aproape de culoarea naturala a pielii. O altă caracteristică extrem de important al căștii spion este dimensiuni mici. În cazul în care vă decideți să trișeze la examenul aveți posibilitatea să inserați pur și simplu o       cască spion în ureche și a pus telefonul mobil în buzunar. Asta este, nimic nu poate fi        mai simplu, nu?

 

 

 

 

Dacă ați decis să trișeze la examenul cu cască spion fără fir trebuie să fie sigur despre tehnica de comportament corect. Sarcina ta majoră este de a se comporta in mod natural, astfel încât profesorul tău nu te putea suspecta. Cu toate acestea, chiar dacă te suspectează și îți cere să arăți hârtie sau de mâini pe care le-au nimic de a ascunde!

Un alt moment important este un partener bun. Această persoană trebuie să cunoască cel puțin elementele de bază ale subiectului pe care acesta urmează să le dicteze. În caz contrar, el nu va fi capabil de a selecta informații esențiale și sari peste detalii inutile. Cel mai rau despre un astfel de partener este că riști momentul în care este necesar pentru prepararea pierderii.

 

 

 

Și ultimul sfat pentru a vă oferi pentru examinare de succes cu casca spion este de a inventa semne secrete speciale pentru comunicare sub acoperire in timpul examenului. Nu se recomandă să tuse sau stranut in timp ce inseala examenul cu casca de spionaj, deoarece se pare destul de suspect. Ar trebui să gândească mai bine la ceva mai puțin evident și zgomotos.

Cei mai mulți studenți au încercat deja inselat la examenul cu    ajutorul căștii de spionaj, și în funcție de acestea, nimic nu se poate compara cu experienta, deoarece casca spion este absolut invizibil, imposibil de a descoperi și super comod de utilizat. Deci, dacă aveți nici o ocazie de a fi gata pentru următorul test sau examen, nu intrați în panică, casca spion vă va ajuta întotdeauna.

Share this post

Lasă un răspuns