Casca pentru copiat

Casca pentru copiat atunci cand incepe sesiunea

Casca pentru copiat atunci cand incepe sesiunea

Casca pentru copiat este o parte a sistemului de copiat, care este destinat pentru situațiile în care comunicarea sub acoperire este cheia succesului (de exemplu, examene, prezentare de afaceri sau de supraveghere.)

Tot ce ai nevoie este un telefon mobil si un asistent (un prieten sau coleg). Chiar inainte de eveniment iti introduci Casca pentru copiat în ureche și ascunzi microfonul sub cămașa. Ambele sunt dispozitive mici fara fir, prin urmare, sunt invizibile pentru alte persoane.

Apoi efectuați un apel către asistent și incepeti discutia. Acum poți vorbi în microfonul ascuns din emitator și asculta in Casca pentru copiat. Incearca sa fii cat mai relaxat ca si cum ai fi invatat totul la perfectie si examenul o sa decurga bine, sa nu fii panicat ca dupa aia poti da de banuit.

Poti alege unul din sisteme de copiat disponibile la noi in stock:

Modelul cu stick Bluetooth include casca de copiat  și transmitatorul bluetooth denumit stick nokia cu un microfon încorporat fără fir ce se poate de asociat la telefonul mobil.

Dacă telefonul tău mobil nu are suport pentru Bluetooth pe care îl puteți utiliza pe cel cu colier cu mufa jack. Are aceeași casti de copiat fara fir micro dar transmițătorul este cu un fir care se coneacteaza la telefonul mobil prin mufa căștilor.

În cazul în care utilizarea telefonului mobil este interzisă, puteți utiliza playerul MP3 sau cutiuta gsm în loc. Puteți înregistra informațiile și apoi să-l asculta.

Sau puteti folosi un telefon modificat special nokia care se conecteaza direct cu Casca pentru copiat fara fir fara nimic, ai asupra ta doar telefonul modifica si casca din ureche fara fire. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci cartela ta in telefon si apoi sa efectuezi apelul, telefonul va trebui sa fie asezat la piept pentru a se auzi bine in casca si microfonul sa fie cat mai aproape de gura pentru a putea sopti.

 

Share this post

Lasă un răspuns