Un sistem de spionaj interesant

Cu aceasta postare de blog al site-ului copiaza.eu va informeaza despre un dispozitiv care urmeaza sa apara pe piata. Simțiți-vă liber pentru a le citi și de a face cunoștință cu cele mai noi tehnologii de spionaj!

USB Shot Set
Vă întrebați ce fac anumite perosane pe calculatorul dvs. ori de câte ori nu sunteti acasa? USB Shot Set vine la îndemână atunci, atâta timp cât il lasati conectat la calculator, fara sa stie careva.Spune că acest dispozitiv funcționează cel mai bine atunci când rulează pe un desktop (un leptop ar fi prea vizibil datorita usb-ului), în special atunci când acest lucru este o desktop care este amplasat departe, într-un colț prăfuit cu o multime de fire care oferă o acoperire suficienta.
Tot ceea ce se cere este să introduci slotul USB Shot Set într-un port USB și porniti programul de instalare care apare pe pagina. Pentru a monitoriza de la distanță PC-ul, tot ce trebuie să apoi este de a insera aceeași Shot Set într-un port USB la orice calculator cu Internet și selectați „Conectare și Vizualizați activitatea de la distanță.” USB Shot Set  va începe apoi afișarea ceea ce computerul accesează pe web , sau orice conversații IM, precum și activitatea a mail-ului și software-ul utilizat. De asemenea, puteți descărca și vizualiza jurnalele de activitate pe care software-ul Shot Set a înregistrat. USB Shot Set poate lua, de asemenea, capturi de ecran în mod automat la intervale de timp prestabilite, sau ori de câte ori site-uri sunt accesate. De asemenea puteți trimite mesaje către oricine utilizează computerul, și, de asemenea, puteți tăia la distanță conexiunea de acces la Internet,sa delogati toți utilizatorii sau opriți computerul. Este de asemenea posibil pentru a configura Shot Set pentru a viziona afară pentru anumite cuvinte-cheie sau pentru a monitoriza când anumite site-uri sunt accesate.
Se pare că dispozitivul sub acoperire este perfect, nu-i așa? USB Shot Set este dispozitivul potrivit pentru oameni care doresc să știe ce fac copiii lor in timp ce sunt la computer, și este legal în cazul în care va intreaba careva sau activitatea de aplicare a legii sunt în cauză.

Iar dacă aveți un examen care vine chiar în fața ta, iată ce într-adevăr poate ajuta: Copiaza.eu! Aceste produse fac posibil copiatul la examene, atunci când acesta este incomod pentru a expune auriculare. casca de copiat este utilizat pe scară largă în multe departamente, cum ar fi securitate si detectivi, anti-terorism, de televiziune și filme de studio, etc.

La copiaza.eu veți găsi un casca pentru copiat care se potrivește cel mai bine cu gustul dumneavoastra, toate sunt dotate cu cea mai mica microcasca japoneza. Gama de casti pentru copiat este echipata cu un stick blueooth, telefon modificat, colier bluetooth sau cu mufa jack sau pix bluetooth.

Share this post

Lasă un răspuns