camera de copiat

Informatii din tehnologie 1

Vom continua cu articole despre sisteme de spionaj cu un articol despre SpioCeas Cam – Ceas de perete

Nu este nevoie sa te incurci cu camere complicate și cu cabluri VCR sau camere wireless care transmit imagini in tot cartierul!
Noul SC – Ceas de perete (inregistrator video) este complet autonom, complet sigur și ușor de utilizat. Este un calculator mic de lucru, dar are ascunse în interior camera care functioneaza si la lumină scăzută sau camera color de înaltă rezoluție, D si Q și mișcare DVR activat! Tot ce faci este sa atingi butonul „Activare” de pe telecomandă fara fir. Unitatea va emite un semnal sonor o dată pentru a verifica dacă comanda și negru de calitate și de înregistrare video alb sau color va începe atunci cand este indentificata mișcarea instantanee și va continua până la 15 secunde după nu mai apare mișcare .

Atunci când sunteți gata să examinați imaginile video, apăsați pur și simplu „dezactivare” comanda de pe telecomandă și scoateți „timbrul de filtrare” card-ul de memorie de la acesta este un compartiment ascuns. Pentru a reda imagini, un cititor de card SC inclus se conectează la portul USB al computer sau laptop. Instalați cardul, faceți clic pe pictograma de SC și o listă completă de imagini, inclusiv ora și data ștampila va apărea pe ecran. „Apasa Click” pe orice imagine și fluxul video va juca din acel punct. Puteți accelera chiar și în sus, încetini, sau „dati zoom” în timpul redării. Aveți posibilitatea să salvați cardul sau descărcați imaginile pe CD, hard disk,  sau orice alte mijloace, la alegerea ta. SC card pot fi șterse rapid și reutilizate din nou și din nou.

Opțiunile de utilizator pot fi schimbate cu ușurință prin cititorul de card SC și calculatorul. Imaginile pot fi înregistrate la fel de rapid ca 10 cadre pe secundă, asta insemnant o viteza foarte buna, (sau la fel de lent ca un cadru pe minut. Durata de miscare de înregistrare după ce a detectat este, de asemenea, programabil de utilizator. Ai Inclus un card de  256MB SC card va înregistra 24.000 de imagini. Opțional ai si  carduri de mari (256Mb, 512Mb , 1Gb și 2Gb) va crește capacitatea de imagine în mod corespunzător sistemul include:.. Camera / DVR, cititor de card SC cu cablu USB și softul, card SC 256MB, O carte de instructiuni completa si ușor de înțeles și soft-ul Tot ce trebuie să conectați unitatea de la un început utilizând imediat.

Iar dacă aveți un examen care vine chiar în fața ta, iată ce într-adevăr poate ajuta: Copiaza.eu! Aceste produse fac posibilă copiat-ul la examene, atunci când acesta este incomod pentru a copia cu fituici. casti de copiat este utilizat pe scară largă în multe departamente, cum ar fi securitate, supraveghere de securitate, de televiziune și filme de studio, etc.

La Copiaza.eu veți găsi un gadget care se potrivește cel mai bine cu dorintele dumneavoastra, ele sunt dotate cu o casca de copiat . Gama de dispozitive de spionaj echipate cu un set Stick, colier, telefon sau pix bluetooth.

Nu ezita sa ne contactezi!

Share this post

Lasă un răspuns