Despre
  • copiaza.eu

Copiaza.eu a fost înființat în anul 2008, produce si distribuie casti de copiat.

De peste 8 ani deja suntem alaturi de clientii nostri pentru a-i ajuta sa depășeasca cele mai dificile situații din viața lor prin vanzarea sistemelor avansate de copiat. Echipa noastra de experti tehnici si dezvoltatori lucreaza la dezvoltarea si producerea echipamentelor pentru copiat ca sa asigure calitatea inalta a produselor si serviciilor noastre.

In acest moment suntem cel mai mare producator de casti pentru copiat din Romania.

Detinem cea mai larga selectie de produse la cel mai bun raport calitate-pret.

Copiaza.eu  a câștigat rapid popularitate și sustinere din partea clientilor din cauza politicii companiei noastre bazându-ne pe:

Siguranta si Calitate ridicat.

Fiecare sistem de copiat pe care-l cumperi este atent selectat si testat de specialistii nostril, Noi vindem doar produse sigure care trec toate testele de calitate. In plus, fiecare casca este testata din nou inainte de a fi expediata.

Orientare spre client.

Sunteți întotdeauna binevenit să puneti întrebări sau sa cereti asistență profesională. Echipa de vânzări și experții tehnici vă vor oferi consultatie gratuita si va furniza toate informațiile necesare pentru utilizarea cu succes și eficientă a produselor de copiat.

Termeni de livrare.

Livram produse in toate orasele din Romania. Pentru confortul dumneavoastra toate produsele sunt livrate prin curier rapid, Coletele ajungand in maxim 24 ore la domiciliul dumneavoastra.

Gamă larga de produse.

Sunteți sigur ca veti gasi casca de copiat ideală în magazinul nostru, deoarece noi oferim o gama larga de casti pentru copiat – de la seturi simple și tradiționale cu fire (coliere cu mufa jack 3.5, coliere bluetooth) la cele fara nici un fir(stick, pix, telefon Nokia modificat). Dispozitivele noastre se potrivesc cu toate modelele si marcile de telefoane mobile.

Stim cat de important este calitatea si primirea comenzilor la timp, iar echipa noastra face totul pentru a satisface cele mai mari așteptări ale dumneavoastră.

 

Mergi pe prima Pagina si vezi ce casti de copiat avem!