microcasca bluetooth

Microcasca bluetooth -sistem de copiat nedetectabil

O microcasca bluetooth, împreună cu un microfon fără fir poate deveni un ajutor enorm în timp ce stau la un examen. Poți lăsa patuturi în spatele. Acesta este un nou mod de a copia la examene. Tot ce ai nevoie este un telefon mobil si un prieten bun. Chiar inainte de examen pui o microcasca bluetooth în ureche și ascunzi emitatorul sub cămașa.Ambele sunt obiecte mici fără fir, prin urmare, sunt invizibile pentru alte persoane.Apoi efectuați un apel la un prieten și a intra în sala de spectacole. Acum poți vorbi în microfonul secret și asculta in microcasca bouetooth secretă. Aici vine partea ta când ai nevoie pentru a lăsa prietenul tău știe ce informații aveți nevoie. Să fie complicat și să acționeze în mod natural și vă va face! Compania furnizează, de asemenea, perioada de garanție de 12 luni pentru stick și casca de copiat. Pe langa fiecare client poate primi gratuit 24/7 sprijin dacă au nevoie de orice probleme de asistență sau de experiență cu utilizarea gadget. Poti alege din cele trei modificări ale dispozitivului:
• Modelul stick Bluetooth include microcasca bluetooth și transmițător bucla micro wireless cu un microfon încorporat asociat fără fir la telefonul mobil.
• Dacă telefonul mobil nu are suport pentru Bluetooth pe care îl puteți utiliza un colier cu mufa jack. Are aceeași casca de copiat fara fir micro dar transmițătorul este greu cu fir la telefonul mobil prin mufa căștilor.
• În cazul în care utilizarea telefonului mobil este interzisă la școala dumneavoastră, puteți utiliza playerul MP3 sau cutiuta gsm în loc. Puteți înregistra informațiile și apoi asculta-l la examen in cazul mp3-ului sau sa puneti cartela in cutiuta si ea sa raspunda automat la apelurile primite.
Suna si intraba-ne orice nelamurire ai legat de orice sistem de copiat. Noi iti stam la dispozitie oricand. La noi gaseti cele mai bune casti de copiat la examene.

Share this post

Lasă un răspuns