Noutati extraordinare – microcasti de copiat

Noutati peste noutati, acum pe piata a aparut cea mai mica casca japoneza care poate fi folosita de peroanele ce au urechea foarte mica, aceasta este o salvare pentru cei ce erau incomodati de castile de dimensiuni mai mari ce nu intrau in ureche bine.

 

Receptorul digital este un tip complet nou de casca de spionaj, care este proiectat pe baza noii tehnologii . Doc este o tehnologie a viitorului, care este în prezent în curs de brevete în așteptare. Inovația se poate lăuda cu dimensiuni mici, care sunt cele mai mici din domeniu în acest moment, pe langa, casca digitala are o serie de caracteristici unice care il fac sa iasa din modelele spion anterior proiectate cască. Aici aveți cele mai importante din receptor digitale:

– Timp de lucru. Cel mai bun lucru despre casca aparatului digital este orele de lucru. După cum probabil știți numărul maxim de ore de lucru pentru alte tipuri de spionaj egal 7 ore cască, această cască poate lucra atât timp 8 ore. Fără îndoială, va fi suficient pentru cel mai lung test, examen, întâlnire de afaceri, emisiunea TV sau discurs public. Iar calitatea sunetului nu se ajunge de jos, cu trecerea timpului.

– Nu pot decât să atragă atenția asupra faptului că receptorul digital, are un design ergonomic. Întreaga lume merge nebun despre ergonomie în acest moment și nu fără motiv. Motivul este ca majoritatea oamenilor moderni petrec toată ziua în condiții nesănătoase pentru organismul tau. Acesta este motivul pentru proiectarea inginerii digitale cască plătite atât de multă atenție față de designul ergonomic al pernuța care imită forma canalului urechii și nu te face nici un prejudiciu, chiar dacă-l utilizați timp de ore.

– Cei mai mulți oameni aleg casca digitală tocmai datorită dimensiunilor sale mici. O mulțime de noi se tem de a insera un căștii tradițional spion și credem că poate fi văzută de la distanță scurtă. Acesta este motivul pentru care este mai bine de a alege o cască digitală în acest caz. Dimensiunile digitale sunt casca: 9,1 cm lungime,  4,2 cm lățime și  4,2 cm înălțime. Un astfel de micro-auricular este absolut imposibil de detectat.

– Ceea ce nu mai puțin important este, calitatea sunetului este de cristal clar. Odată ce ați introdus bateria se poate auzi un ușor șuierat, ceea ce este normal, înseamnă că unitatea funcționează. Decât atunci când efectuați sau primiți un apel telefonic interferența dispare și puteți auzi perfect fiecare cuvânt spus de tine partener. În plus, casca digital poate fi utilizat atât în ​​locuri liniștite și zgomotoase ca zgomot efect de ecranare permite conectarea și de bună calitate a sunetului, indiferent de împrejurimi.

Receptorul digital este câștigă popularitate foarte rapid și această tehnologie a viitorului este de a face deja drumul spre popularitate incredibilă și succesul. Așa că, dacă doriți să încercați această cască super-eficiente sau au nevoie de mai multe informații, nu ezitați să contactați Copiaza.eu în cazul în care receptorul digital, a fost introdus recent și în cazul în care puteți obține răspuns la fiecare întrebare ta.

Share this post

Lasă un răspuns