In acest articol este explicat cum functioneaza o casca de copiat fara fir

Casca de copiat fara fir este proiectata pentru a putea tine o convorbire telefonica discreta intre doua persoane in timpul examenelor, testelor sau discursurilor publice(fara a da de banuit cuiva). Cu o casca de copiat fara fir il poti auzi pe prietenul tau care iti dicteaza subiectele de acasa sau de oriunde pe glob, si el te poate auzi pe tine in timp ce-i soptesti intrebarile subiectelor cu ajutorul microfonului foarte sensibil care este incorporat in sistemul de copiat. Un sistem complet pentru copiat este alcatuit dintr-o casca japoneza si un emitator. Intre casca japoneza si emitor nu exista nici un fir si astfel este practic invizibila pt altii.

copiaza.eu explica cum functioneaza o casca de copiat la examene

Un sistem este complet atunci cand contine:

Casca de copiat fara fir – Este un dispozitiv foarte mic si fara fir care se introduce in ureche. Acesta constine un filtru audio ce ajuta la redarea unui sunet clar. Casca poate fi in totalitate de culoarea pilii sau cu capacelul negru, dupa preferinta clientului. Casca Japoneza este numita si Microcasca japoneza. Ea poate lucra de la 3 pana la 6 ore in functie de tipul castii alese: Microcasca A680, Microcasca MicSpy cu filet si Nanocasca. Aflati mai multe detalii despre aceste modele si comparati-le.

Emitatorul Stick Bluetooth/ Cutiuta Gsm/ Colier Bluetooth – Emitatorul standart se conecteaza la telefon prin bluetooth. Are un microfon incorporat, ce permite prietenului tau sa auda tot ce-i spui tu, chiar si in soapta. Raspunsurile pot fi auzite clar doar de tine prin casca ce este introdusa bine in ureche. Noi vindem si inchiriem diferite tipuri de emitatoare, de la coliere cu mufa jack(cu fire pe corp), pana la colier bluetooth, pix bluetooth sau Stick bluetooth(Cel mai cumparat sistem). In plus avem o super oferta pentru situatiile in care telefonul nu este permis – Cutiuta Gsm care inlocuieste un telefon sau un mp3 player sub forma de emitator.

Instructiuni de utilizare generale – casca de copiat fara fir

Creati o conexiune bluetooth intre telefon si emitator. Se face la fel ca si o conexiune bluetooth dintre doua telefoane. Pentru aceasta activati bluetooth-ul din telefon si emitator, apoi cautati in bluetooth din telefon emitatorul si conecati-l.

Pozitionarea emitatorului. Daca folosesti un emitator de tip colier bluetooth, stick, telefon modificat, mp3 sau cutiuta gsm, noi recomandam sa o pozitionati cat mai aproame de umar, pe sub haine. Instructiuni de utilizare detaliate pentru orice emitator in parte, gasiti in descrierea din pagina fiecarui produs.

Se introduce microcasca in ureche. In primul rand trebuie introdusa bateria in casca pentru activare. Apoi introduceti microcasca in ureche, suficient de bine pentru a nu fi vizibula din exterior. Casca nu are fire pana la telefon sau emitator, asa ca aceasta conexiune nu paote fi vazuta de nimeni.

Suna-l pe colegul care-ti dicteaza. In final, inainte sa de a intra la examen, suna-ti colegul care iti dicteaza, fii sigur ca va auziti reciproc. Ascunde-ti telefonul in buzunar sau geanta deoarece nu vei mai avea nevoie de el.

 

Unele Casti de copiat nu contin conexiune bluetooth, cum ar fi Cutiuta GSM si telefonul modificat special. Cand folositi unul din aceste sisteme, este nevoie doar sa introduceti cartela sim in cutiuta sau telefon si acestea vor transmite sunetul direct in casca fara a avea nevoie de conxiuni, microfonul fiind incorporat in ele, aceste dispozitive vor trebuie pozitionate mai aproape de gura pentru a putea sopti subiectele, la piept sau sub brat. Aceste in unele cazuri fiin incomode datorita dimensiunii lor. De aceea noi recomandam stick nokia si microcasca japoneza de copiat, avand dimensiuni foarte mici este usor de ascuns pe corp, recomandat ar fi sub gulerul la camasa sau sub breteaua de la sutien.

Vezi la ce se foloseste o casca de copiat aici,

sau

Citeste instructiuni detaliate despre fiecare sistem in parte:

Sistem cu stick Nokia

Cea mai folosita casca de copiat fara fir. Este usor de utilizat si nu are nici un fir.

casca de copiat fara fir stick

Sistem cu telefon Nokia modificat

Nu ai nevoie de un emitator separat. Telefonul transmite direct in casca sunetul.

casca de copiat fara fir telefon

Sistem cu colier bluetooth

Un sistem usor de folosit. Il asezi in simplu in jurul gatului, sub tricou.

casca de copiat fara fir colier bluetooth

Sistem cu Pix Bluetooth

Arata la fel ca un pix. Poti scrie si tine conversatii discrete cu el in acelasi timp.

casca de copiat fara fir pix bluetooth

Sistem cu colier Jack

Cel mai clasic sistem si ieftin in acelasi timp. Ai un colier in jurul gatului care se conecteaza la telefon prin Jack 3.5

casca de copiat cu colier mufa jack

Treci cu bine examenele. Mergi la prima pagina acum.