La ce se foloseste o casca de copiat?

Castile de copiat sunt proiectate special pentru a putea tine conversatii discrete intre tine si partenerul de pe celalalt telefon care iti dicteaza rezolvarile. Fiecare sistem de copiat include o Casca Japoneza si un emitator Bluetooth, GSM sau Mp3 – Astfel castile de copiat sunt gata de utilizat.

Folosind un sistem de copiat, poti asculta in secret prin casca japoneza de dimensiuni mici ceea ce partenerul tau iti dicteaza. Partenerul tau te poate auzi, datorita unui microfon sensibil din interiorul emitatorului. Nu exista fire intre Casca Japoneza si emitator. Deci, nimeni nu va observa ca iti dicteaza cineva.

Castile de copiat sunt de neilocuit in situatiile in care ai nevoie de ajutor, spre exemplu:

Pentru a putea trece examenele sau testele fara a invata nimic.

Sa treci de la prima incercare este acum posibila fara a-ti incarca memoria cu o multime de date care nu sunt necesare. Partenerul dvs. vă va oferi toate informatiile necesare pe telefonul mobil in timp real. Sau puteti inregistra pur si simplu toate informatiile necesare pe MP3 inainte de examen, iar apoi doar apasat butonul de redare pentru a o putea asculta.

Pentru a desfasura o conferinta sau o intalnire de afaceri.

Daca sunteti un om de afaceri, lector sau professor, puteti primi instructiunile necesare de la asistent in timp real. Datorita castii de copiat nu veti intra in situatii jenante, atunci cand sunteti luat la intrebari.

Pentru a tine un discurs public convingator.

Castile de copiat te va ajuta sa arati increzatoar in fata publicului fara a fi nevoie sa recitesti discursul inainte. Asistentul tau va avea grija sa primesti toate argumentele la timp.

Din motive de securitate si supraveghere.

Daca sunteti un agent de paza, casca japoneza fiind practic invizibila in ureche, este o necesitate pentru serviciul tau. Acest sistem fara fire vă va ajuta sa primiti si sa dati instructiuni colegilor fiind in multimea de oameni.

Pentru o inerpretare in public.

Sistemul de copiat si echipa ta te va ajuta imediat daca aveti nevoie de ajutor. Nu exista greseli, nu agitatie inutila, numai performanta de succes si incredere!

Veți ști intotdeauna ce sa spuneti cu castile de copiat!

Va oferim o gama larga de sisteme de copiat fara fire, inclusiv emitator Bluetooth si MP3, impreuna cu mai multe tipuri de microcasti japoneze. Aruncati o privire la gama noastra de produse si alegeti casca in functie de preferintele tale.  Dispozitivele noastre functioneaza cu toate telefoanele care detin Bluetooth inclusive Iphone.  Pentru a afla mai multe despre principiul de functionare citeste pagina cum functioneaza castile.

 

Mergi la prima Pagina acum!