Odată ce ați luat decizia de a achiziționa casti pt copiat, vă confruntați cu o situație in care aveti de luat o decizie dificila.

Există mai multe sisteme de copiat , dar cum sa-l alegi pe cel ce se potriveste cel mai bine?

Nu este un secret faptul că cele mai multe casti pt copiat din ziua de azi sunt făcute în China, și, din păcate, marea majoritate sunt de proastă calitate și chiar ar putea face rău pentru sănătatea dumneavoastră. Astfel încât pentru a scăpa de un astfel de risc, invata cum să aleagi un sistem de copiat de înaltă calitate.

• În primul rând, inainte sa cumparati, întrebați vânzătorul din ce materialele este confectionata casca de copiat. Unele casti pt copiat  care sun produse din materiale de proasta calitate, au durata de utilizare mai mica si poate fi bruiata cu usurinta.

• Acum, sa fiti atenti la microcasca japoneza. Există mai multe tipuri diferite de microcasti japneze fara fir, care diferă în funcție de dimensiuni, forme și tipul de transmițător. Dar, indiferent de tipul de microcasca pe care o alegeți, uita-te la forma si dimensiunea ei. Unii vanzatori de casti, vand doar casti de proasta calitate pentru a avea cele mai mici preturi, de dimensiuni mari si culori stranii. Castile pe care le vindem noi, sunt de o calitate foarte buna, foarte comode si sigure pentru sanatatea si timpanul dumneavoastra.

Castile pe care le comercializam noi sunt urmatoarele:

 

photo casti-43IMG_4192 Casca Japoneza Originala A680

photo casti-50IMG_4194Casca Japoneza Originala MicSpy cu filet

 

 

diferenta de marime dintre microcasca japoneza micspy

Casca Japoneza MicSpy & Casca Japoneza A680

Observam ca MicSpy are o dimensiune mai mica fata de A680 si o calitate a sunetului mai ridicata.

Se poate copia cu ambele casti fara nici o probleama, doar ca pentru cei ce au urechea mai mica, casca Jponeza A680 poate fi prea mare si nu va intra bine in ureche.

 

•La fel de important este si emitatorul cu care se foloseste microcasca Japoneza de copiat. Deobicei o microcasca japoneza vine cu Stick bluetooth, telefon modificat, colier bluetooth, colier cu mufa jack, cutiuta gsm sau pix bluetooth. Din experienta noastra, noi recomandam a se folosi stick-ul bluetooth, dar fiecare persoana isi poate alege sistem de copiat dupa preferintele si nevoile personale. De asemenea stick-ul cu casca japoneza este si cel mai cumparat sistem atunci cand vine vorba de casti pt copiat.

• Durata de viață a bateriei este un alt parametru esențial în atunci cand vrei sa cumperi un sistem de copiat. Aceasta depinde de modelul sistemului de copiat si a bateriei. O casca standard de copiat are autonomie de 3-4 ore in convorbire fara a fi nevoie sa schimbi bateria. Daca cumparati o casca de proasta calitate, puteti avea ghinionul ca bateria sa va tina doar o ora sau chiar mai putin.

Castile japoneze au inceput sa fie din ce in ce mai preferate de studenti, datorita sigurantei pe care o ofera in timpul examenului, fiind practin nedetectabila si usurinta cu care se poate copia, in timp ce fituicile nu mai sunt de folos.

Citeste si cum functioneaza o casca de copiat fara fir aici.

 

 

UPDATE!

Acum aveti posibilitatea de a alege o casca de copiat japoneza din trei modele, toate cu marime si autonomie diferita.

Al treilea model este casca japoneza MicroF, aparuta in anul 2016, cel mai mic model de casca Japoneza existenta pe piata.

Acest model este recomandat celor care au gaura urechii foarte mica, datorita dimensiunilor ei foarte mici, la cei care au gaura urechii prea mare nu poate fi fixata, astfel poate juca in ureche.

micro F-56 ss

Acest model il avem in totalitate de culoarea pielii, inclusiv si capacul. Deasemena il avem si cu capacul negru.