stic

O metoda inedita de copiat cu stick bluetooh sau sistem gsm

Copiaza.eu transformă ceasul într-un nou mijloc de instrument de comunicare secretă. Toate noile seturi stick bluetooth este primul stic Bluetooth bazat pe tehnologia Bluetooth.

Ca de obicei stik-ul mereu se pot bucura de confortul de a avea un bluetooth fără a avea un obiect micro Bluetooth atașat la ureche tot timpul, care asigură comunicarea secretă absolut sigură. Setul format din stick Bluetooth (cu microfonul încorporat), casca de copiat fără fir și cablul USB (pentru încărcarea bateriei de la stic) poate fi ușor de utilizat de către toți proprietarii de telefon vinde. Vânzătorul impune singura restricție: vinde telefonul trebuie să accepte Bluetooth, prin urmare, acesta poate fi utilizat cu telefoane mobile, practic, toate modelele și tipurile.

acest stik poate fi atașat la telefon ori de câte ori este nevoie de comunicare secretă. Mecanismul de comunicare invizibil prin stick este următoarea. casti de copiat fără fir funcționează ca o cască micro cu un stick , care primește semnalul vocal de la telefonul mobil. Microfonul încorporat este suficient de sensibil pentru a detecta chiar șoaptă mai liniștit. Setul poate fi achiziționat în 2 variante principale: casca de copiat A680 clasica si Micspy cu filet modelul mai nou de o dimensiune mica.

În conformitate cu informațiile de la compania ceas manageri de produs Bluetooth cu cască micro a fost dezvoltat pentru studenți, care au nevoie de dispozitive de comunicare invizibile (care trec examenele, scris teste, etc). Cu toate acestea, acest obiect gadget poate fi utilizat de persoane, a căror activitate presupune contacte secrete cu alți specialiști (de exemplu, agenți de pază).Pix bluetooth, de asemenea, va fi apreciat de către oamenii de afaceri în timpul celor mai importante reuniuni închise sau negocieri (aceasta va permite să fie în contact cu consilieri, avocați și alți asistenți).

Dispozitiv nou de la Copiaza.eu disponibile pentru comanda la pe site-ul nostru. În conformitate cu politica de calitate corporativă la fiecare set de produs este testat înainte de livrare. Astfel, microcasca de copiat poate garanta corectă de lucru și pachetul. Perioada de garanție pentru stic Bluetooth și casca nedetectabila este de trei luni. În plus, compania oferă suport 24/7 gratuit pentru clienții săi în cazul în care apar probleme cu ajutorul produsului.

Share this post

Lasă un răspuns